Nganjehere njerezit jane ne nje nevoje te deshperuar. FISH ka nje buxhet te vecante qe u jep ne situate ku nevoja eshte shume e larte.

Family Drishti in their old house
Family Drishti in hun oude huis.

Per shembull, shtepia e familjes se Mires (40) ishte ne kushte shume te keqija. Ne vendosem qe ta ndihmojme ate menjehere dhe kerkuam per nje vend te ri ku ato mund te jetonin. Gjetem nje apartament dhe ndihmuam gjyshen, vajzen dhe nenen qe te zhvendoseshin ne akomodimin e tyre te ri. Tani ato kane nje vend te sigurt dhe Mira po punon perseri.