Ne dimer ushqimi eshte me sfide se sa ne stinet tjera. Prandaj vullnetaret pergatisin ushqim dhe dalin ne rruge dhe ne vende ku grate mund te jene duke kerkuar lemoshe, burrat jane duke pritur per nje pune apo duke kerkuar dicka ne mbeturina.

Aty ne ndalojme, ulemi dhe ndajme ushqimin qe kemi pergatitur, si sanduica, caj apo supe. Fondacioni perdor dy termuse 15 litrash. Ne besojme qe mund ti ndihmojme ato vazhdimisht sidomos pergjate dimrit ku edhe ka me pak pune dhe ushqimi eshte i veshtire te sigurohet. Nuk eshte vetem ushqim, por edhe nje kohe sebashku qe ne i ofrojme.