Nga viti 2010 FiSH ka ndihmuar shume familje me ushqim. Pershkak se ushqimi merr perqindjen me te madhe te buxhetit familjare ne Shqiperi. Te vejat jane nje kategori e vecante, ne i ndihmojme me paketa ushqimore cdo muaj por gjithashtu organizojme aktivitete te ndryshme sepse shume nga ato ndihen vetem.

Cdo muaj nje grup i caktuar familjesh ne nevoje marrin nje pakete ushqimore te shendetshme. Sidomos gjate stines se dimrit.

Ushqimi eshte nje ndihme e madhe per njerezit ne nevoje. Ushqimi eshte dicka praktik dhe ato do e perdorin per veten ose per familjen. Pervec ushqimit, sigurohen dhe produkte higjenike si paste dhembesh, shampo ose sapun.