Fish organizon evente (te ndryshme sebashku me organizata te tjera) me tema te caktuara.

IMG_1243Fish organizoj nje kontroll mjeksore per familjet qe jane te lidhura me fondacionin. Ne punuam sebashku me kliniken Shprese per Shkodren qe ti jepnim njerezve informacion dhe parandalim ne lidhje me shendetin e tyre.

Me vullnetaret nga Sherbesa Rinore Puls pastruam bregun e detit dhe te liqenit. Vizitoret qe shkojne ne vende si Shiroka tani do kene nje breg me te paster ku mund te notojne dhe rreziku qe te demtohen nga qelqet e shisheve te thyera eshte me i vogel.