Me partner (nder)kombetare ne mund te ndihmojme duke siguruar material (te perdorura). Mund te jene tesha, mobilje apo materiale shkollore.

Their first washing machine for a family of 8.

Ne Shqiperi tregu ndahet ne dy segmente kryesore. Produkte qe vijne nga Kina qe jane me nje cilesi shume te ulet e shnderrohet shume shpejt ne mbeterine dhe produkte qe vijne nga Europa. Dyqanet reklamojne tesha me cilesi ‘Italiane’ apo ‘Gjermane’.

Fondacioni perdore materiale te mira nga perendimi dhe i ndane ato tek njerezit ne nevoje. Psh. nga Norvegjia morem dy ambulanca. Ato i sollen nga Norvegjia deri ne Shqiperi dhe Fondacioni ishte ndermjetesi tek qeveria vendore. Tani ato jane ne perdorim te perditshem. Ne qofte se viziton Shkodren, ti do kesh mundesine te shikosh nje nga ato dy ambulanca Volkswagen te verdha.