Kudo ne Shqiperi shikon shume mbeturina. Ne do te kujdesemi per natyren e Perendise dhe do organizojme aktivitete te ndryshme qe te ndryshojme sjelljen, ti tregojme per ndikimin e qeseve plastike ne mjedis dhe per pergjegjesine e te gjitheve.

Cdo gje qe ti blen ne Shqiperi e merr ne nje qese plastike. Njerezit e perdorin ate perafersisht 10 minuta dhe pastaj e tresin. Fondacioni do te nenvizoje kete fakt me grafike informative dhe duke organizuar aktivitete pastrami rreth e rrotull Shkodres.

Bewaren