Fish mbeshtet disa femije ne shkollat e veriut te Shqiperise. Ato jane te motivuar te shkojne ne shkolle, por financat (per materialet shkollore) jane nje sfide per prinderit. Ne i mundesojme materiale shkollore.

06-IMG_8583Per shembull ne kemi ndihmuar tre femijet e familjes Prendi me materiale shkollore qe femijet e tyre te shkonin ne shkolle, te merrnin pjese ne eskursionet me shkollen dhe te mesonin njesoj si femijet e tjere.

Ne te shkuaren ne kemi ndihmuar nje shkolle duke i zevendesuar mobilimin (banka, karrige e rafta) pas permbytjeve ne 2011. Mobiljet ishin nje dhurim nga Hollanda dhe jane akoma ne gjendje pune.

Bewaren